Je passie wordt je beroep bij Opleidingen 2000 !

Wij maken van jou een coach in Beweging & Fitness, Voeding, Medisch en Leefstijl. 

20 jaar

Toonaangevend in Fitness & Health

14.000+

Tevreden cursisten opgeleid

30+ 

Ruim aanbod erkende opleidingen

9,4

Beoordeling klanttevredenheid

Opleidingen 2000 is de leefstijlspecialist & grootste Fitvak / NL ACTIEF opleider sinds 1998!

Betrouwbaar: We bestaan sinds 1998!

Meer dan 20 jaar kennis en ervaring in de branche. Inmiddels meer dan 14.000 gezondheids-professionals opgeleid! TROTS!

Grootste Fit!vak/ NL ACTIEF opleidingscentrum

Totaalaanbieder Fit!vak opleidingen. Volg een compleet pakket, laat je hierbij adviseren door onze opleidingsspecialisten.

Persoonlijk Beroeps-Contactonderwijs

Persoonlijk contact met professionele docenten uit de praktijk en ervaren opleidingsspecialisten voor studie-advies!

Zeer flexibele instelling

Bijv. zelf bepalen wanneer je examen wilt doen, onbeperkt lessen herhalen/ inhalen. Diverse betalingsafspraken mogelijk.

Wij denken met je mee!

Wil je een offerte voor een incompany opleiding, UWV traject, Persoonlijk Vitaalcoach Opleidingsplan of advies op maat? Wij denken graag met je mee!

Hoge Slagingspercentages

Door kwalitatieve docenten, gericht oefen- en lesmateriaal en onbeperkt lessen herhalen tot je geslaagd bent! 

Vergroot baankansen: Erkende en (inter)nationale beroepsdiploma's

Onze opleidingen zijn erkend door branche- en vakorganisaties: o.a. NL ACTIEF, Fit!vak, EREPS, BGN, KNKF, Ministerie VWS. 

Onze slogan: Leer Meer!

Wij maken van jou ten eerste een echte kwalitatieve gezondheidsprofessional! Ook kun je jezelf door blijven ontwikkelen met Seminars, Webinars & vervolgopleidingen. Blijf in jezelf investeren! 

Landelijke Dekking

Opleidingslocaties door heel Nederland! Altijd een locatie bij jou in de buurt!

Op maat Advies!

Heb je al leer- werkervaring? Bespreek verkorte/ spoed trajecten. Nog geen ervaring? Bespaar kosten en volg complete pakketten!

Wij staan voor kwaliteit!

Omgeef je door de beste docenten, kwalitatief lesmateriaal, behaal een erkend diploma, word de beste gezondheidsprofessional voor (jouw) klanten!

Inspirerende Community

Leer van en met je "collega's" via onze online en offline community (Leer Meer Seminars)

Erkend door de NRTO

Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Opleidingen 2000 voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders. 

Een Vitaalcoach is leefstijlspecialist in

Beweging, Voeding & Coaching.

Wil jij Vitaalcoach worden?

Vraag vrijblijvend een Vitaalcoach opleidingsplan aan!

Vragen over onze opleidingen?

Wil je Persoonlijk Studieadvies?

Of wil je een offerte ontvangen voor een Incompany Opleiding,

UWV traject 

of Persoonlijk Opleidingsplan?

Wij denken graag met je mee!

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Oud-Cursist Lesley Barents aan het woord

Ik heb na de opleidingen Voedingsspecialist/ Gewichtsconsulent, Fit!vak Fitnesstrainer B en Fit!vak PreDiabetes & Obesitas mijn eigen bedrijf in personal training en voedingsbegeleiding opgezet. Als je met mensen werkt moet je weten waar je over praat. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen naar een actievere en gezondere levensstijl, met een gezond gewicht. Opleidingen 2000 heeft mij op een goede praktijkgerichte manier deze kennis aangeleerd. Opleidingen 2000 heeft een erg mooi aanbod van opleidingen. Ik blijf mezelf ontwikkelen door steeds weer een andere opleiding te kiezen, dat is belangrijk. Je moet voldoende kennis hebben om je vak uit te oefenen, leergierig blijven en open blijven staan om te leren en bij de tijd te blijven. En zorg dat je zelf een voorbeeld bent voor je klanten.

Lesley Barents

(Personal Trainer & IFBB Atleet - 4 voudig Nederlands Kampioen)

 • Oud-Cursist Linda van Kooij aan het woord

  Dankzij Opleidingen 2000 run ik sinds 2 jaar mijn eigen Vitaalcoach praktijk. Ik heb het Vitaalcoach traject gevolgd waardoor ik mijn klanten kan begeleiden op het gebied van Beweging, Voeding en Coaching. Ik ben blij dat ik gelijk voor dit traject heb gekozen. Ik kan nu complete leefstijladviezen geven. Voeding en beweging hangen vaak samen, zo kan ik klanten echt helpen om hun doelen te behalen en heb ik het gevoel een grote meerwaarde voor mijn klanten te zijn. Ik houd van de afwisseling in mijn werk, elke persoon heeft zijn eigen doel. De opleiding mbt Seniorensport is de eerstvolgende opleiding die ik nog wil volgen, want ik merk dat ook steeds meer ouderen in mijn praktijk komen. Bedankt Opleidingen 2000, ben erg tevreden en wordt steeds leergieriger!

  Linda van Kooij

  (Vitaalcoach)

 • Oud-Cursist Bram van Oorschot aan het woord

  Ik heb bij Opleidingen 2000 inmiddels 3 verschillende opleidingen gevolgd. In eerste instantie voor hen gekozen, omdat ze erkende opleidingen aanbieden, me telefonisch goed hebben geadviseerd en ik voordelig het Personal Trainer Combinatiepakket kon volgen en erkend Personal Trainer kon worden. Deze opleider staat voor kwaliteit. Dat merk je vooral aan de docenten. Dit zijn zulke ervaren mensen met enorm veel passie. Dat heb ik bij geen enkele opleider gezien. Zij brengen je niet alleen de basiskennis bij, maar ze vertellen veel praktijkverhalen en ze motiveren & inspireren je heel erg. Daar kan geen boek tegenop. Ik breng deze passie ook weer over op mijn klanten en denk nog vaak terug aan de lessen bij Opleidingen 2000. Over een paar maanden ga ik meedoen met de Krachttraining opleiding, erg veel zin in, tot snel! 

  Bram van Oorschot

  (Personal Trainer)

 • Bel ons! 

  Elke dag van 8.00u - 21.00u bereikbaar!

  Wist je dit van Opleidingen 2000?

  Eerlijke Prijzen

  Wij hanteren All-in prijzen, dus geen extra kosten voor materialen, examens, administratie, inschrijving etc, maar eerlijke All-in prijzen.
  Bij een enkele opleiding worden de examens verplicht door een andere partij (zoals een brancheorganisatie) afgenomen. Deze kosten worden dan duidelijk vermeld op de opleidingspagina.
  Geen verrassingen

  Kosteloos inhalen / herhalen van lessen

  Wist je dat je bij Opleidingen 2000 gratis lessen in kunt halen die je hebt gemist? Je kunt zelfs lessen kosteloos herhalen als je bijv de lesstof moeilijk vindt of extra wilt oefenen voor een (her)examen.

  Bepaal zelf 

  wanneer je 

  examen doet

  Wist je dat je bij Opleidingen 2000 zelf bepaalt wanneer je examen doet, wanneer jij er klaar voor bent? Natuurlijk geven wij advies, maar wil je iets langer doen over het studeren van de lesstof dan is dat geen enkel probleem. De cursist staat centraal! Bekijk hier de examendata.

  Slagingsgarantie

  Wist je dat je bij Opleidingen 2000 slagingsgarantie hebt? Door kwalitatieve docenten, gericht oefen- en lesmateriaal en onbeperkt lessen herhalen tot je geslaagd bent zorgt al voor een extra hoog slagings% bij het eerste examen! Maar theorie-herexamens nemen we gratis voor je af, zodat je nog zekerder bent van slagen! 

  Onze Erkenningen

  Ja, ik ontvang graag de studiegids
  dit veld niet invullen s.v.p.