Word Bootcamp Trainer !

Leer motiverende trainingen te geven door creatief benutten van lichaam & omgeving. 

Data en inschrijven

Waarom Bootcamp Trainer?

Mateloos populair

Bootcamp trainingen zijn mateloos populair. Het 'drillen door de sergeant' wordt toch wat klantvriendelijker aangepakt, maar motivatie en bikkelen staan nog altijd centraal.

Natuurlijk bewegen

In deze opleiding tot Bootcamp Trainer leer je de natuurlijke basisbewegingen zoals lopen, rennen, springen, klauteren, duwen, trekken, etc. op een nieuwe manier in te zetten in je training. 

Indoor en outdoor

Je leert werken met diverse materialen zodat jouw Bootcamp lessen het hele jaar door kunnen gaan, ongeacht de weersomstandigheden.

Wat kan ik met deze opleiding?

Motiveren en bikkelen

Bootcamp training komt oorspronkelijk uit het leger. Waar bikkelharde mannen en vrouwen worden getraind tot het uiterste. Het vergt discipline en doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken.


In de bootcamp trainingen die nu zo mateloos populair zijn, wordt het drillen door de sergeant toch wat klantvriendelijker aangepakt, maar staan motivatie en bikkelen nog altijd centraal. 

Op een natuurlijke manier bewegen

De mens is gemaakt om te bewegen. En de mens wil ook wel graag bewegen. Er moet alleen een reden zijn óm te bewegen en die beweging moet natuurlijk aanvoelen. In deze opleiding tot Bootcamp Trainer leer je de natuurlijke basisbeweging zoals lopen, rennen, springen, klauteren, duwen, trekken, etc. op een nieuwe manier in te zetten in je training. Hierbij maken we zo veel mogelijk gebruik van het eigen lichaam, dat van je medesporters en van de materialen die je in je omgeving tegenkomt.

Bootcamp trainingen, indoor en outdoor

Daarnaast leer je ook te werken met kleinere trainingsmaterialen die je Bootcamp training compleet kunnen maken en waardoor je de training zowel outdoor als indoor zou kunnen geven. Hiermee zorg je er voor dat jouw Bootcamp lessen het hele jaar door kunnen gaan, ongeacht de weersomstandigheden.

Leer motiverende trainingen te geven door creatief benutten van lichaam & omgeving. 

 • Natuurlijk bewegen.
 • Functionele bewegingsvormen.
 • Lesorganisatie.
 • Werken met verschillende niveaus.
 • In groepsverband, werken aan je eigen lichaam.

 • Snelheid en behendigheid.

 • Back to basic.

 • Conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie.

 • Intervaltraining, circuittraining, hardlopen, full body work-out.

 • Creativiteit met je eigen lichaam en omgeving.

 • Trainingsmateriaal.

 • Individuele, duo- en groepsoefeningen.

Enkele docenten uitgelicht

Hans van der Perk

Hans maakte in 2007 de switch van bedrijfseconoom naar de wereld van Fitness & Health. Na het volgen van talrijke sportopleidingen verzorgt Hans al vele jaren bootcamp trainingen. Daarnaast heeft Hans vrijwel alle Crossfit licenties behaald die er te halen zijn en is hij eigenaar en trainer van Crossfit Asperen.

Mark Leijten

Mark is een echte trainer in hart en nieren. 

Afgestudeerd aan het CIOS en HBO Sport & Management.

Hij geeft al zo'n 20 jaar training aan groepen, waaronder wekelijks bootcamp trainingen en heeft al meer dan 10 jaar een succesvol Personal Training bedrijf met meerdere trainers.

Praktische Opleidingsgegevens

Doelgroep: Fitnesstrainers, personal trainers, fysiotherapeuten, looptrainers, gewichtsconsulenten en anderen die klanten (willen) begeleiden in het sporten.

Toelating: Eigen sportervaring, bij voorkeur enige ervaring als trainer/begeleider (niet verplicht)

Omvang: 3 lesdagen van 9.30 tot 16.00 uur

Stage: Niet van toepassing

Kosten: 3 maandelijkse termijnen van €140,-

Bij eenmalige betaling ontvang je €25,- korting

Examenkosten: Inbegrepen bij opleidingskosten

Examen: Examinering vindt plaats gedurende de lesdagen.

Diplomering: Certificaat Bootcamp Trainer

Cursusmateriaal inbegrepen

Bij al onze opleidingen zijn cursusmaterialen bij de prijs inbegrepen. Deze ontvang je bij klassikale lessen in de eerste les. Bij online opleidingen ontvang je deze per post.

Schrijf je hier in!

3 maandelijkse termijnen van €140,-

Bij eenmalige betaling ontvang je €25,- korting

Locaties en lesdata:

Nieuwegein 

Zaterdag

VOL

Dag 1.  30-03-2024

Dag 2.  06-04-2024

Dag 3.  20-04-2024

Hilversum 

Zaterdag

09:30-16:00

Dag 1.  18-05-2024

Dag 2.  01-06-2024

Dag 3.  15-06-2024

Nieuwegein 

Zaterdag

09:30-16:00

Dag 1. 21-09-2024

Dag 2. 28-09-2024

Dag 3. 05-10-2024

Schrijf je hier in!

3 maandelijkse termijnen van €140,-

Bij eenmalige betaling ontvang je €25,- korting

Wist je dit van Opleidingen 2000?

Belastingvoordeel/

Eerlijke Prijzen

Wist je dat je alle directe opleidingskosten/ examenkosten van Opleidingen 2000 op kunt geven bij je aangifte inkomstenbelasting en tot wel 51% van die kosten terug kunt krijgen van de belasting?

Verder hanteren wij All-in prijzen, dus geen extra kosten voor materialen, examens, administratie, inschrijving etc, maar eerlijke All-in prijzen.

Kosteloos inhalen / herhalen van lessen

Wist je dat je bij Opleidingen 2000 gratis lessen in kunt halen die je hebt gemist? Je kunt zelfs lessen kosteloos herhalen als je bijv de lesstof moeilijk vindt of extra wilt oefenen voor een (her)examen.

Bepaal zelf

wanneer je

examen doet

Wist je dat je bij Opleidingen 2000 zelf bepaalt wanneer je examen doet, wanneer jij er klaar voor bent? Natuurlijk geven wij advies, maar wil je iets langer doen over het studeren van de lesstof dan is dat geen enkel probleem. De cursist staat centraal!

Slagingsgarantie

Wist je dat je bij Opleidingen 2000 slagingsgarantie hebt? Door kwalitatieve docenten, gericht oefen- en lesmateriaal en onbeperkt lessen herhalen tot je geslaagd bent zorgt al voor een extra hoog slagings% bij het eerste examen! Maar herexamens nemen we gratis voor je af, zodat je zeker bent van slagen!

Wil jij Bootcamp Trainer worden?

Ja, ik schrijf me direct in! 

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Oud-Cursist Bram van der Velden aan het woord

Zoveel inspiratie gekregen tijdens deze opleiding! Ook veel geleerd over lesorganisatie en creatief omgaan met je eigen lichaam, omgeving benutten en oefeningen met elkaar. We hebben ook verschillende weersomstandigheden mee gemaakt. Mijn klanten krijg ik steeds weer gemotiveerd. Echt een aanrader! Nu ga ik verder met de opleiding Functional Training.

Bram van der Velden

 • Oud-Cursist Veronique van der Wal aan het woord

  Het mooie aan deze opleiding vond ik de focus op het gebruiken van elementen uit de natuur en materiaal dat op de locatie waar je traint direct ingezet kan worden. Een outdoor functionele training zonder vaste apparaten. Door deze opleiding sta ik nu vol zelfvertrouwen voor een groep. Mijn klanten merkten direct verschil. 

  Veronique van der Wal

 • Bootcamp

  Bootcamp

  Wil je onze brochure ontvangen met al onze opleidingen?

  Wil jij Bootcamp Trainer worden?

  Bootcamp trainer

  Direct inschrijven