arrow_drop_up arrow_drop_down
Online LIVE opleidingen

Speciaal in deze bijzondere situatie

Vergroot nu je kennis en besteed je tijd nuttig !

Bekijk de opleidingen

Tijdelijk Online LIVE opleidingen

Leefstijlcoach (6 lessen)

NLACTIEF Fitnesstrainer A (6 lessen)

NLACTIEF Fitnesstrainer B / Personal Trainer (8 lessen)

Beweegconsulent (6 lessen)

Voedingsspecialist / BGN Gewichtsconsulent (10 lessen)

Bewegingsdeskundige Diabetes Mellitus en Overgewicht & Obesitas (3 lessen)

 Bewegingsdeskundige Seniorensport (2 lessen)

Workshop Interpretatie Wetenschappelijk Onderzoek (1 les)

NIEUW Hormooncoach (5 lessen)

Start: 11-07-2020
Start: 04-09-2020

Bekijk deze opleiding en meld je nu aan >>

De uitvoering van de tijdelijk ONLINE LIVE opleidingen

THEORIE

Veel kennis van de opleiding bestaat uit theoretische kennis. Dat kun je natuurlijk leren uit ons cursusboek. Maar wij geven natuurlijk niet voor niets al 20 jaar contactonderwijs. Onze docenten en hun ervaring zijn een enorme meerwaarde bovenop het cursusmateriaal. Zij vertellen hoe de theorie in de praktijk wordt toegepast en leren je de kneepjes van het vak. Daar kom je normaal voor naar onze opleidingsdagen.

Omdat we niet niet samen kunnen komen, worden de lessen live via internet gegeven. Je logt in op de opleidingspagina en je ziet en hoort je docent die net zo lesgeeft als in de reguliere lessen.
Je kunt vragen stellen die ook tijdens de les beantwoord worden, je krijgt opdrachten die we bespreken etc.
Volg de niet de LIVE versie, dan kun je na de lesdag gewoon de REPLAY bekijken op de dag die jou beter schikt. En ook dan kun je zelfs vragen stellen die door de docent nog per mail beantwoord worden. 

PRAKTIJK

Bij enkele opleidingen is er sprake van praktijk in een fitnessruimte. Dit zijn opleidingen die langer duren. Van enkele maanden tt een half jaar. Door de theorie van de opleiding geheel naar voren te plaatsen en de praktijk naar achteren, komen de praktijklessen pas over enkele maanden aan bod. Zijn de sportscholen dan nog niet open, dan zullen we een nieuwe planning maken met meerdere mogelijkheden voor alle deelnemers om uit te kunnen kiezen. In ieder geval ook op de dag van de week waar je met de opleiding voor hebt gekozen.

THEORIE-EXAMEN

Het duurt natuurlijk nog even voordat cursisten van deze cursussen aan hun examen toekomen.

Maar als dat gebeurt in de periode dat het corona nog actief is, dan kunnen theorie-examen doorgaan met inachtneming van de RIVM hygiëneregels. Mochten deze regels veranderen, of je wilt zelf liever nog niet samenkomen, dan kun je later examen doen. Dat wordt bij ons altijd al iedere maand standaard aangeboden en gaat zo door. Ook in de zomervakantie.

PRAKTIJKEXAMEN

Alleen het praktijkexamen van Fitnesstrainer A zou niet kunnen plaatsvinden tijdens de sluiting van de sportscholen.

Ook buiten examen doen (wat normaal wel zou mogen) is tijdens de sluiting vanuit de overheid niet toegestaan. Wanneer praktijkexamens weer wel mogelijk zijn, zullen deze ook weer direct zoals altijd iedere maand worden aangeboden. 

Alsnog contactlessen ? Dat mag

Tot nu toe zijn onze deelnemers erg enthousiast over de online lessen. Dat zul jij ook vast en zeker zijn.
En mocht je nou toch gewoon behoefte hebben om later de lessen nog een keer te willen volgen met de groep die weer normale contactlessen heeft, dan mag dat. Helemaal kosteloos.

Accreditaties

Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door verschillende brancheorganisaties.

Wij hebben onze opleidingsvormen besproken en alle organisaties zijn positief over deze onderwijsvorm en zullen deze net als de reguliere opleidingen accrediteren.