Incompany Opleidingen

Ondervind de voordelen: op maat en kostenbesparend!

Ja, ik ontvang graag een voorstel op maat

Een incompany training heeft behoorlijk wat voordelen. Elke organisatie is uniek, heeft zijn eigen bedrijfscultuur en werkwijze en daar kan het cursusmateriaal op worden afgestemd middels maatwerk. 

Onze klanten bevestigen de voordelen. Zo kunnen er branche of bedrijfsspecifieke casussen of vraagstukken behandeld worden. De opleidingen worden afgestemd op de specifieke wensen of werksituatie. Daarnaast bespaar je natuurlijk reiskosten, reistijd en bereik je een stuk teambuilding.

Wij beschikken over professionals die als docent de opleiding uit kunnen voeren door heel Nederland.

Dat geldt voor onze erkende opleidingen, maar ook een op maat clinic, workshop, cursus, seminar, bijscholing of compleet opleidingstraject is mogelijk. Wij verzorgen reeds incompany opleidingen bij individuele sportclubs, ketens, overheidsinstanties, kleinschalige PT studio's, branchevreemde bedrijven en in het regulier onderwijs.

Wil je vrijblijvend in gesprek gaan met één van onze opleidingsspecialisten over de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en wij komen met een op maat voorstel, inclusief prijsopgaaf.

Tim Schoormans - Eigenaar Opleidingen 2000

Vul het aanvraagformulier in en ontvang een incompany offerte op maat!

De bijscholingsdag is mij, net als vorig jaar, zeer goed bevallen.

Vorig jaar hadden we veel uitleg over ‘core’ waar ik nu nog steeds veel aan heb.

Dit jaar vond ik het goed dat we meer uitleg kregen over de aangeschafte sportartikelen en hoe we deze kunnen gebruiken. Dit was zeer nuttig. De instructeur kon dit ook op een prettige en goede manier uitleggen door ons diverse oefeningen te laten uitvoeren. Bovendien kregen we gelijk de nieuwste en laatste ontwikkelingen mee uit de sportwereld. Wat mij betreft een hele nuttige dag. Ik hoop dan ook dat dit jaarlijks blijft terugkeren.

Arno - Brandweer Midden en West Brabant

Bel ons!

Elke dag van 8.00u - 21.00u bereikbaar!