Interview met Jordi Snijders, Nederlands kampioen powerlifting
30 oktober 2017 

Interview met Jordi Snijders, Nederlands kampioen powerlifting

Jordi Snijders, onze docent Powerlifting werd onlangs geïnterviewd door FitNL.
Hij is Nederlands Kampioen Powerlifting en oprichter van Strength Academy, een powerlifting- en krachtsportgym in Amsterdam-Noord. Hier lees je waarom hij is begonnen met powerlifting en waar hij zijn kennis vandaan haalt.

Hi Jordi, vertel eens wat meer over jezelf!

Naast powerlifting vind ik ondernemen en internetmarketing heel leuk om te doen. Ik ben nu naast Strength Academy en #MEGASTERK ook voor andere fitnessondernemers bezig. Zo maak ik met Gymleads.nl marketingcampagnes, verzorg ik de social media en bouw ik websites.

We zien dat je enorm sterk bent… Wat zijn je PR’s?

Binnen de restricties van ‘single applied compressie pakken’ zijn mijn PR’s als volgt:

Squat: 372.5 kg
Bench: 312.5 kg
Deadlift: 325.5 kg

Wat is de reden dat jij bent begonnen met krachttraining?

Vanaf mijn 15e was ik eigenlijk zoekende naar een sport. Ik vind het prettig om individueel te sporten en haalde voldoening uit het trainen met gewichten. In het begin deed ik aan bodybuilding, maar dat was het net niet voor mij. Op mijn 21e kwam ik in aanraking met powerlifting en dat was liefde op het eerste gezicht.

Ga hier naar onze opleiding Powerlifting.

Lees het complete interview met zijn trainingsschema en trainingstips op FitNL >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen