Page content

article content

Erkende Voedingsopleiding in Breda op inspirerende locatie incl plantaardige lunch

Nieuw: Inspirerende Cursuslocatie & Lunch in Breda voor onze BGN erkende Gewichtsconsulent en Voedingsspecialist opleiding

Inspirerende Cursuslocatie

13 maart 2020 zal de opleiding Gewichtsconsulent/ Voedingsspecialist in Breda plaatsvinden op een inspirerende locatie, namelijk: Black & White KAFE (www.blackandwhitekafe.nl). “Passion for healthy living” staat bij hen centraal. Een mooie match met onze passie om cursisten op te leiden tot coaches op het gebied van Beweging & Fitness, Voeding, Medisch en Leefstijl.
De inhoud van de opleiding is niet anders dan op de andere locaties. We werken al met inspirerende docenten, maar Opleidingen 2000 wil echter ook gaan verkennen of een inspirerende locatie/ lunch nog meer bij zal dragen aan een positieve/ inspirerende beleving van de opleidingen.

Inclusief inspirerende lunch

Elke cursusdag zal er een inspirerende lunch geserveerd worden. Het zijn bewust samengestelde veganistische/ plantaardige gerechten door chef Jurgen, Jarenlang heeft hij ervaring opgedaan in de groentekeukens bij verschillende sterrenrestaurants.

BGN erkende Gewichtsconsulent / Voedingsspecialist opleiding

De opleiding zal plaatsvinden vanaf maart 2020. Er zijn 10 contactdagen:

 

Wil je meer weten over de opleiding? Kijk op deze pagina:

 

https://opleidingen2000.nl/voedingsspecialist/

Comment Section

0 reacties op “Erkende Voedingsopleiding in Breda op inspirerende locatie incl plantaardige lunch

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.