BGN accrediteert opleiding Overgewicht & Obesitas met 5 punten!
12 september 2018 

BGN accrediteert opleiding Overgewicht & Obesitas met 5 punten!

Sterke stijging in overgewicht afgelopen 27 jaar

In 1990 had één op de drie volwassen Nederlanders (35,1%) overgewicht. Sindsdien is het aantal Nederlanders met overgewicht sterk gestegen tot bijna de helft van alle volwassenen (48,8%) in 2017. Het percentage mensen met obesitas is in dezelfde periode verdubbeld van 6,2 tot 13,9%. Deze cijfers zijn gebaseerd op zelfrapportage van lengte en gewicht. (Bron: CBS)

Omdat meer en meer mensen met overgewicht en obesitas hulp nodig hebben, is het van belang dat trainers en consulenten hier optimaal en resultaatgericht in kunnen adviseren en begeleiden bij de sportbeoefening.

Daarom bieden wij onze nieuwe cursisten nu aan om GRATIS deel te kunnen nemen aan deze erkende, nieuwe opleiding. Profileer je hiermee als expert in Overgewicht en Obesitas.

BGN accrediteert de opleiding Overgewicht & Obesitas van Opleidingen 2000 met 5 BGN Accreditatiepunten! Ook is de opleiding erkend door NL ACTIEF / Fitvak en je behaalt een branche erkend diploma.

Doe jij mee? Volg naast je beroepsopleiding GRATIS de opleiding Bewegingsdeskundige Overgewicht & Obesitas of kies voor 10% actiekorting.

Bekijk hier de Actiepagina:

https://opleidingen2000.nl/actiepagina/

Bekijk hier de Opleidingspagina:

https://opleidingen2000.nl/bewegingsdeskundigeovergewichtenobesitas/

Over de schrijver
Reactie plaatsen