PERSBERICHT: Opleidingen 2000 neemt opleidingstak van het Hamel College over
17 maart 2020 

PERSBERICHT: Opleidingen 2000 neemt opleidingstak van het Hamel College over

Maart 2020

De eigenaren van het Hamel College, Danielle Sporken en Johan Jansen, hebben besloten om zich volledig te gaan focussen op hun Fitstudio KUS33 (https://kus33.nl/), welke sinds 15 september 2018 is geopend. Kuss33 is een sportschool in de Westwagenstraat te Gorinchem waarbij ze zich speciaal richten op de 45-plussers.

Na 11 jaar succesvol opleidingen te hebben verzorgd is hiermee ook het besluit genomen om afstand te doen van de opleidingstak “Hamel Opleidingen”, onderdeel van het Hamel College. Hamel Opleidingen zocht daarvoor een opleider met een bij hun opleidingen passende visie. Bij het Hamel College staat de Food Move Mind visie centraal. Het idee hierachter is dat je door goede voeding, voldoende beweging en persoonlijke ontwikkeling meer in balans komt. Dat mensen geleerd wordt hoe ze zelf de regie kunnen nemen, is hierbij een belangrijk onderdeel. Voor het Hamel College is er maar één aanpak en dat is een holistische en integrale benadering, waarbij gestreefd wordt om mensen vitaal te maken en te houden.

Danielle en Johan en hun docententeam werden gedreven door een diepgaande verwondering over hoe lichaam en geest functioneren als een ondeelbaar geheel. Hun levenslange interesse en kennis brachten zij bij elkaar in het Hamel College. Mensen in balans zijn gelukkiger, gezonder en weerbaarder bij tegenslag. Dat is goed voor het individu en voor de samenleving als geheel.

Het Hamel College vond in Opleidingen 2000 de ideale partner om haar opleidingen onder deze visie voort te zetten, aangezien de visie van Opleidingen 2000 hierbij aansluit. Opleidingen 2000 verzorgt sinds 1998 erkende opleidingen, die net als het Hamelcollege opleiden tot leefstijlspecialist in fitness, beweging, voeding en leefstijlcoaching.

Beide instituten beschikken over vele erkenningen van nationale en internationale brancheorganisaties die hierdoor ook nog eens samenkomen. Mede door deze samenvoeging zijn cursisten nog meer verzekerd van de geborgde kwaliteit en de beste kansen in de branche als leefstijlspecialist.

Een belangrijke opleiding van Opleidingen 2000 is de opleiding tot Vitaalcoach / Leefstijlcoach, waarin deze beweging, voeding en leefstijlcoaching worden onderwezen. Deze multidisciplinaire aanpak sluit perfect aan bij de holistische en integrale benadering van het Hamel College die ook al vele jaren succesvol een vergelijkbare Vitaalcoach opleiding heeft aangeboden. De huidige Vitaalcoach cursisten en oud-cursisten van het Hamel College zullen zich bij Opleidingen 2000 direct thuis voelen.

Beide opleidingsinstituten boden al een hoge kwaliteit. Maar toch altijd met ook unieke eigenschappen of inhoud. Door deze samensmelting zullen de opleidingen nog sterker worden gevormd. Opleidingen 2000 zal mede door deze overname de komende tijd ook nieuwe opleidingen aan haar opleidingsaanbod toe gaan voegen welke een grote bijdrage zullen leveren om de holistische visie nog beter uit te kunnen dragen.

Cursisten en contacten van Hamel Opleidingen kunnen met hun opleidingsvragen terecht bij Opleidingen 2000, zodat er een vloeiende overdracht kan plaatsvinden en cursisten zich direct verder kunnen ontwikkelen. Deze vragen kunnen telefonisch aan Opleidingen 2000 gesteld worden via 088 – 030 42 82, per mail via info@opleidingen2000.nl of via de website: https://opleidingen2000.nl/contact/

Ben je geïnteresseerd om jezelf te scholen tot Vitaalcoach en de leefstijlspecialist van de toekomst te worden?
Vraag dan nu bij Opleidingen 2000 een persoonlijk opleidingsplan tot Vitaalcoach aan: https://opleidingen2000.nl/vitaalcoachinformatieformulier/

Over de schrijver
Reactie plaatsen