NL ACTIEF / Fitvak erkende Fitnesstrainer A Opleiding met spoed in de zomer volgen?

NL ACTIEF / Fitvak erkende Fitnesstrainer A Opleiding met spoed in de zomer volgen?

NL ACTIEF / Fitvak erkende Fitnesstrainer A Opleiding met spoed in de zomer volgen?

Hoe zit dat precies?

Heb jij een passie voor fitness? Lijkt het jou leuk om van je hobby je beroep te maken? Wil je Fitnesstrainer worden of Personal Trainer? Of wil je mensen professioneel gaan begeleiden op het gebied van beweging?

Dan is de NL ACTIEF / Fitvak Fitnesstrainer A Opleiding de beste opleiding om te gaan volgen.

De opleiding is prima te volgen naast een baan of studie en biedt vervolgmogelijkheden tot Personal Trainer, Krachttrainer, Vitaalcoach en Paramedisch Fitnesstrainer. Voor de reguliere opleiding is geen vooropleiding of voorkennis vereist.

ZOMERopleiding

Bij de reguliere opleiding volg je 10 contactdagen verdeeld over enkele maanden. Gemiddeld behaal je binnen 4 maanden je NL ACTIEF / Fitvak erkend diploma. Tijdens deze dagen wordt alle stof behandeld.

Bij de zomerversie van deze opleiding volg je 9 contactdagen binnen enkele weken in plaats van binnen enkele maanden. Tijdens deze dagen wordt ook alle stof behandeld. Aangezien de contactdagen niet ver van elkaar liggen, blijft de stof goed hangen en blijf je in de materie. De studietijd die nodig is naast de contactdagen ligt tussen de 50 en 70 uur.

Ben je benieuwd hoe de inhoudsopgave van het NL ACTIEF / Fitvak Fitnesstrainer A cursusboek eruit ziet, zodat je een idee krijgt van de lesstof?

Bekijk dan hier de pdf met de inhoudsopgave: https://opleidingen2000.nl/fitnesstrainer-a-inhoudsopgave/

Kort na de contactdagen kun je examen doen, maar bij Opleidingen 2000 bepaal je dit zelf. Heb je toch nog wat meer tijd nodig om de lesstof te bestuderen? Dan schrijf je je gewoon in voor een later examenmoment.

Verder heeft de opleiding ook een stage-onderdeel. Dit is geen meeloopstage, maar je dient op je stageplaats stage-opdrachten te maken. In totaal zul je hier ongeveer 25 tot 40 uur in totaal aan kwijt zijn om deze opdrachten te kunnen maken.

De totale toetsing om je diploma te behalen bestaat uit een portfolio (stage-opdrachten), een theorie-examen en een praktijkexamen. Na succesvolle afronding ontvang jij het Europees Erkend diploma NL ACTIEF / Fitvak Fitnesstrai-ner A (niveau 3), erkend door het Ministerie van V.W.S. en toegang tot het register voor fitnessprofessionals Fitned.nl en Ereps.com.

NL ACTIEF / Fitvak Praktijk Examenopdrachten

Vind je het interessant om te zien hoe de praktijkexamen opdrachten eruit zien? Bekijk dan hier de PDF: https://opleidingen2000.nl/fa-examenopdrachten/

In 9, 6 of 3 dagen?

In slechts 9, 6 of 3 contactdagen kun je de NL ACTIEF / Fitvak Fitnesstrainer A ZOMER Opleiding afronden. De 9-daagse versie is geschikt voor iedereen die zelf aan fitness heeft gedaan. De verkorte versies (3 en 6 dagen) van de zomer spoedopleiding tot NL ACTIEF / Fitvak Fitnesstrainer A zijn alleen geschikt voor mensen met zeer veel fitnesservaring, aangevuld met ervaring in lesgeven of eerder gevolgde sportopleidingen. Deze verkorte opleiding is daarnaast ook zeer geschikt voor fysiotherapeuten, gewichtsconsulenten en andere gezondheidsprofessionals die zich op het vakgebied fitness willen verbreden. Ook als je al een fitnessdiploma hebt, dat niet door NL ACTIEF / Fit!vak wordt erkend, dan is deze verkorte opleiding de beste aanvulling om alsnog een erkend NL ACTIEF / Fit!vak diploma te behalen.

Waarom NL ACTIEF / Fitvak Diploma?

Het Enige officieel erkende branchediploma in Nederland !

  • Brancheorganisatie NL ACTIEF / Fitvak wordt door het ministerie van VWS gezien als de enige erkende brancheorganisatie in de fitnessbranche.
  • NL ACTIEF / Fitvak diploma’s zijn de enige officieel erkende branchediploma’s in Nederland.
  • NL ACTIEF / Fitvak opleidingen zijn gewaardeerd in niveaus. Een Fitnesstrainer zit op niveau 3, een Personal Trainer op niveau 4.
  • In Nederland heeft NL ACTIEF / Fitvak een apart register opgesteld waarin alleen trainers met op deze niveaus 
behaalde diploma’s zich kunnen registreren. Dit register heet FITNED.NL.
  • Het diploma wordt als dé standaard gezien voor bewegingsdeskundigen binnen sport- en bewegingscentra
  • Het is het meest gevraagde diploma voor functies binnen sport- en bewegingscentra in Nederland
  • Het is het bewijs van vakkennis
  • Door het diploma onderscheidt de fitnessprofessional zich op de arbeidsmarkt
  • De competentiegerichtheid helpt om succesvoller te functioneren binnen sport- & bewegingscentra

Wil je meer weten over de NL ACTIEF / Fitvak ZOMER opleiding Fitnesstrainer A?

Bijvoorbeeld de lesdata, locaties en prijzen, bekijk dan de speciale opleidingspagina:

https://opleidingen2000.nl/fitnesstrainerazomeropleiding/

Over de schrijver
Reactie plaatsen