ON DEMAND OPLEIDINGEN

Bepaal zelf jouw lesplanning en leer vanuit huis

Hoe werkt dit?


Welke opleidingen ?


Hoe werkt de On Demand versie?

Inschrijven en starten:

Je schrijft je in via de website van de opleiding. Je kiest voor betaling ineens of in termijnen en vervolgens kies je bij de Startdatum voor ON DEMAND.

Wanneer je je hebt ingeschreven voor de opleiding krijg je direct het cursusboek thuisgestuurd, ontvang je de online lessen in je mailbox en krijg je toegang tot onze community met aanvullende informatie.

Begeleiding door een persoonlijke docent:

In principe staat alles wat je gaat leren in je cursusboek en wordt alles goed uitgelegd bij de online lessen. Echter kan het altijd zo zijn dat je toch nog extra vragen hebt of wat meer uitleg zou willen. Je kunt daarom in ons programma ook extra vragen stellen. Die worden dan uitgebreid per mail beantwoord door de docent. Is je vraag wat meer complex of wil je graag overleggen? Dan kun je ook met de docent bellen, zoomen of facetimen. Wat jij prettig vindt en zo vaak als je wilt.

De online lessen:

De theorielessen zijn echte lessen die al vaker gegevens zijn aan cursisten. Je krijgt dus ook de vragen mee die cursisten gesteld hebben. Dat maakt de lessen ook echt praktijkgericht. En je kunt zelf vragen stellen in het programma. Die vragen gaan rechtstreeks naar jouw docent, die ze uitgebreid zal beantwoorden. Je kunt de lessen in 1x bekijken, in delen, voor- en achteruit spoelen en zo vaak bekijken als je wilt.

Opleidingsperiode:

Je mag je eigen tijd indelen en dus ook zo lang over de opleiding doen als je wilt.
Dat klinkt ideaal, maar let op. Plan je lesmomenten goed vooraf in en houd je aan je eigen planning :). Maar mocht het toch langer duren, om welke reden dan ook, dan levert dat verder dus geen problemen voor je op. De lessen blijven beschikbaar totdat jij het diploma of certificaat hebt behaald en de docent blijft bereikbaar.

Diploma of deelnamecertificaat:

Met de online on demand opleidingen behaal je hetzelfde diploma of certificaat als bij de klassikale lessen. Je deelname aan de online lessen wordt geregistreerd voor je deelnamecertificaat. Wordt jouw opleiding afgesloten met een examen en diploma, dan ga je dus ook dezelfde examens online maken.

Examens:

Zijn er aan jouw opleiding examens verbonden, dan doe je deze online.

Betreft het een theorie-examen, dan ga je deze vanuit huis doen door in te loggen in een beveiligde examenomgeving. Is er sprake van praktijkopdrachten, dan lever je deze ter beoordeling in bij je docent via de mail.

Welke opleidingen kun je On Demand volgen?

BEWEEGCONSULENT

Help jouw klanten met het vinden van de juiste beweegvorm(en) en je kunt zelf beweegactiviteiten aanbieden.

Bekijk deze opleiding

BEWEGINGSDESKUNDIGE DIABETES EN OBESITAS

Met deze specialisatie kun je advies en training geven aan mensen met diabetes mellitus en/of overgewicht & obesitas.

Bekijk deze opleiding

BEWEGINGSDESKUNDIGE REUMA EN FITNESS

Met deze specialisatie kun je advies en training geven aan mensen met verschillende vormen van reuma.

Bekijk deze opleiding

BEWEGINGSDESKUNDIGE NIET AANGEBOREN HERSENLETSEL

Na deze specialisatie weet jij goed om te gaan met deze specifieke doelgroep en hen verder te begeleiden in beweging die ook voor hen zo belangrijk is.

Bekijk deze opleiding

BEWEGINGSDESKUNDIGE SENIORENSPORT

Deze doelgroep is enorm groot, maar ook sterk gevarieerd. Hierna kun jij iedere senior een passend advies geven en begeleiding bieden.

Bekijk deze opleiding

ZWANGER EN FIT

Deze specialisatie leert je klanten in sport en bewegen te begeleiden in de periode voor, tijdens én na de zwangerschap.

Bekijk deze opleiding

HORMOONCOACH

Krijg inzicht in de werking van het hormoonstelsel en coach je klanten naar een gezond & meer vitaal leven.

Bekijk deze opleiding

STRESS- EN BURNOUT COACH

Coach je klanten met stressklachten naar mentale vitaliteit.

Bekijk deze opleiding

ALLROUND CONDITIE EN HERSTELTRAINER

Na deze opleiding ben je in staat om een fysiek conditie- en/of herstelprogramma voor sporters op amateur- en profniveau op te stellen en praktisch uit te voeren.

Bekijk deze opleiding

FYSIEKE TRAINER VOETBAL

Verbeter de fysieke gesteldheid van voetballers op alle niveaus.

Bekijk deze opleiding

INTERPRETATIE WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

Deze cursus geeft je het inzicht om wetenschappelijk onderzoek en publicaties te kunnen analyseren en beoordelen op betrouwbaarheid. Leer fabels beter te scheiden van de feiten.

Bekijk deze opleiding

NLACTIEF FITNESSTRAINER B / PERSONAL TRAINER

De vervolgopleiding tot NLactief erkend Personal Trainer.

Bekijk deze opleiding